Hør Joel i Tangenfolk - skolens nye podkast

Vi har hørt latteren hans rulle gjennom etasjene. Og blitt blendet av smilet. Nå kan du bli bedre kjent med Joel. Skolen vår hadde det meste, men manglet en podkast. Nå fylles tomrommet av Tangenfolk, som forhåpentligvis binder elever og ansatte enda bedre sammen. På Spotify finner du de to første utgavene av Tangenfolk.

Julefotografering i midttimen

Elever fra valgfaget «Bilde» inviterer i midttimen tirsdag 30. november og 7. desember til julefotografering i fotostudio. Alle elever og ansatte som ønsker profesjonelle julebilder er hjertelig velkomne til studio i 2. etasje i midttimen på tirsdag!

Tangenelever briljerte i FN–rollespill på Rådhuset

Fredag 26. november var elleve elever fra Tangen med som representanter for ulike nasjoner i et FN-rollespill. Vi representerte USA, Norge og Frankrike, som er viktige nasjoner i Sikkerhetsrådet.

Informasjon til foreldre og foresatte om Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen vil bli gjennomført i uke 41 til 43 for alle elever på Tangen vgs.

Verdensdagen for psykisk helse 2021: Livet under og etter en pandemi #følgopp

Tangen markerer verdensdagen for psykisk helse fra mandag til torsdag etter høstferien med et variert og spennende program. Årets tema er livet under og etter en pandemi. Her finner du oversikten over årets program.

Digital skolehelsetjeneste - preikes!

Preikes er et tilbud for deg som er elev på videregående skole, eller er lærling i Agder. Her kan du kontakte helsesykepleier via chat eller meldinger.  Live chat torsdager fra 11:00 til 16:00.

Eksamenskurs

Kursene er et tilbud til deg som skal ta eksamen høsten 2021. Hvis du ikke har bestått alle fag i videregående skole, kan du ta ny eksamen i fag du mangler. Dette gjelder om du er elev, voksen, privatist, lærling eller OT-ungdom. Kursene er IKKE for de som vil forbedre karakteren.

Skolevalgresultat 2021

6.-7.september ble det avholdt skolevalg ved skolen. 484 stemmer ble avgitt, det vil si en deltakerprosent på 44 %.

Nytt testregime

Kristiansand kommune endrer testregime fra 7. september. Det betyr at testing erstatter smittekarantene. Personer som den smittede bor sammen med, eller andre tilsvarende nære kontakter (kjærester), må fortsatt gå i karantene.

Skolevalg

Skolevalget i år gjennomføres på Tangen mandag 6. og tirsdag 7. september. Nytt av året er at elevene stemmer via pc eller telefon. Det aller beste er at dette organiseres av kontaktlærer for å få flest mulig til å stemme. Siste frist er 7.september kl. 16:30.