-Syv etasjer er for mye

Bystyret bør bestemme at nabobygget til Tangen får fem etasjer. Det anbefaler By- og stedsutviklingsutvalget med knappest mulig flertall.

- Sju etasjer bak meg? Nei takk!

Elevrådet og skoleledelsen på Tangen mener et planlagt nabobygg vil hindre sol, lys og utsikt.

Rektor Stein: - Det var om å gjøre å plage lærerne

Den 19. april braker russefeiringen løs. Denne norske tradisjonen preges av fest og moro blant avgangselevene. Rektor og lærere på Tangen var ingen unntak.  Reportasje: Lina Tran-Vo

Gekki har gode grunner til å smile. Her ser du fem av dem.

Lipgloss og Leca. Foundation og fliser. Mascara og mørtel. Dette er kjempebra kombinasjoner.

Kapret fjerdeplass i NM

Litt surt å havne utenfor pallen, synes rørleggerelev Vegard Katerås Haraldseid.

Ny podkast: To som elsker tre

Sofie valgte linje med hjertet. Hva de fleste andre jenter gjør, brydde hun seg ikke om.

Oda Oline Omdal: - Fraværsgrensen må gjeninnføres

Blant medelevene er neppe standpunktet hennes hennes veldig populært. Like fullt vil Oda Oline ytre seg.

De overtok hele butikken

Mens Camilla er borte, danser elevene bak disken.

Vant pris med video: Mobil i bil kan drepe

Blikket vekk fra veien. En titt på den lille skjermen. Så smeller det.

Gjestene nøt himmelsk mat. Så kom de med en sjenerøs invitasjon.

20 elever, to lærere og to lærerstudenter vartet opp estlendere så tarmtottene deres logret.