Studiespesialisering

BLI EN BEDRE STUDENT: På Studiespesialisering på Tangen vgs er målet å gjøre deg godt forberedt til livet som student etter videregående. Inge T. Dalen/Tangen vgs Studiespesialisering på Tangen vgs har som mål at du skal bli en god student og altså bli godt forberedt til studier etter videregående.

Derfor har vi karriereveiledning for å hjelpe deg til å finne ditt mål, studietid med lærere som hjelper deg fremover i skolearbeidet og studieteknikk for at du skal lære mer effektivt. Vi legger vekt på variasjon og høy kvalitet i undervisningen. Og vi ser den enkelte elev.

Godt læringsmiljø og god trivsel er viktig for å oppnå de beste resultatene. Som elev på Tangen vil du få tre lærerike og trivelige år.

Programfag til valg

Vi tilbyr følgende programområder på Tangen vgs:

• Språk, samfunnsfag og økonomi
  • Realfag

På vg2 og vg3 skal du velge programfag. Her viser fagtilbudene vi tilbyr på skolen.
Programfagstilbudet kan endre seg avhengig av hvor mange elever som søker de ulike fagene.

Trond Hansen
Avdelingsleder