Medier og kommunikasjon - studieforberedende: Du får alltid bruk for kommunikasjon

KREATIV LINJE:  Er du kreativ og nysgjerrig, og vil ha solid studiekompetanse? Da er Medier og kommunikasjon på Tangen vgs noe for deg.  - Klikk for stort bildeKREATIV LINJE: Er du kreativ og nysgjerrig, og vil ha solid studiekompetanse? Da er Medier og kommunikasjon på Tangen vgs noe for deg. Inge T. Dalen Medier og kommunikasjon (MKS) på Tangen videregående skole er et studieforberedende utdanningsprogram for deg som er kreativ og nysgjerrig, og som vil ha solid studiekompetanse.

Studieforberedende utdanningsprogram for medier og kommunikasjon, som vi til daglig kaller MKS, gir deg en topp allmennutdanning – samtidig som du lærer deg effektiv kommunikasjon.

Medier og Kommunikasjon - studieforberedende, det smarte valget

Kommunikasjon er noe du får bruk for i alle jobber i fremtiden. Derfor kaller vi gjerne MKS for det smarte valget

Behersker du kommunikasjon, og forstår hvordan mediene fungerer, står du godt rustet i yrkeslivet. Medier og kommunikasjon på Tangen vgs gir deg ekstra bein å stå på, og lar deg utvikle de kreative evnene dine.

MKS gir bred innføring i nyttige verktøyer for studier og arbeidsplasser der kompetanse i mediebruk og kommunikasjon er nødvendig.

Supert grunnlag for studier etter videregående

Studieforberedende utdanningsprogram for medier og kommunikasjon er et fullverdig tilbud for alle som vil studere etter videregående skole. Du lærer å kommunisere effektivt og får praktisk kunnskap om vår tids medier og digitale plattformer.

Du lærer å se sammenhenger

Mediefagene lærer deg å presentere og formulere budskap, og å beherske ulike medier. Det legges også vekt på å trekke de øvrige skolefagene inn i mediekunnskapen, og lære deg å se sammenhenger i samfunnet.

Du får brukt de kreative evnene dine

MKS på Tangen vgs er utdanningsprogrammet for alle som har lyst til å bli dyktige og kreative formidlere – gjennom bilder, film, lyd og ord. Du får altså erfaringer som blir til stor nytte i de aller fleste yrker.

Spennende hovedfag på MKS

Medier og kommunikasjon er lagt opp som et allmennfaglig løp gjennom tre år. Det betyr fellesfag (norsk osv.) kombinert med ti timer per uke i fagene mediesamfunnet og medieuttrykk.

• Mediesamfunnet; Du får du lære masse spennende teori fra feltene medier, kommunikasjon og reklame.
  • Medieuttrykk; Du får jobbe mye praktisk med å skape dine egne medieprodukter.

Medievalgfag på vg2 og vg3

På vg2 og vg3 tilbyr Tangen vgs også flere medierelaterte valgfag på Medier og kommunikasjon.

Ellen Skeie Hansen
Avdelingsleder