IT

IT-avdelingen på Tangen vgs drifter skolens it-systemer og tilbyr support til alle organisasjonens brukere.

Drift av 1200 maskiner

IT jobber daglig med å holde systemene driftsstabile – med sikkerhet og brukervennlighet for øyet. Elever og lærere som har behov for support kan henvende seg til IT-tjenesten i 1. etasje.

I videregående skole har bruken av digitale verktøyer eksplodert og alle elever og lærere ved Tangen vgs har fått utdelt bærbare datamaskiner. IT-avdelingen har per i dag ansvar for daglig drift av drøyt 1200 datamaskiner.

Skolens datanettverk er topp moderne med trådløs tilgang over hele bygget og god båndbredde. Skolen har interaktive monitorer i de aller fleste undervisningsrom, og all informasjon formidles gjennom digitale kanaler.

Slik får du kontakt med IT-avdelingen

IT sitt mål er at velfungerende løsninger og gode supportrutiner bidrar til å styrke opplæringen i alle fag, og til at elevene utvikler en trygg og god digital kompetanse.

Vår åpningstid er mandag til fredag klokka 0730 til 1530.
Du kan ringe oss på telefon 38179660

Jonas Bøhn - Klikk for stort bildeJonas Bøhn Tangen VGS / priv.