ASKO Norges-cup for kokkelærlinger

Tirsdag 12. november stilte 10 lag med kokkelærlinger fra ulike bedrifter i hele Agder til konkurranse om å bli beste lag. Denne sørlandscupen kårer det beste laget i Agder og de som vinner går videre til nasjonal konkurranse i Stavanger på Jåttå vgs. i februar.

Menyen var italienskinspirert bestående av hovedrett og dessert. Den skal bestå av risotto og en sidesalat med Tines salatost og Tines Alpeost, samt sprøe kyllinglår. 
Dessert: cannoli med chevre fra Tine .

Det lærlingene selv sier er at motivasjonen er ny læring, nye utfordringer og øving til fagprøven. 

Det var et utrolig jevnt nivå og det var til slutt Smag og Behag i Grimstad som stakk av med seieren med sitt lag med 2.årslærlingene Elias og Vedmund. Andre plass gikk til Bønder i byen med Mathias og Sebastian. Tredjeplass gikk til 1.årslærlingene Leon og Endre, også de fra Smag og Behag Grimstad.