Frosken ble fanget, men ikke kysset

Også utenfor klasserommet foregår undervisningen i biologi. Nylig gjorde elever i faget feltarbeid i Bertesbukta og på Ljosland.

Ledig kasse! LEDIG KASSE!!

Inès og Alexander i kantina jobber fortere enn du kan si sandwich. Det må de, for maten frister stadig mer.

Informasjonsmøte om utveksling i Vg2

Alle interesserte 10. klasse- og Vg1-elever i Kristiansandsregionen med foresatte er invitert til et informasjonsmøte kl 18-20, onsdag 11. oktober 2023 i det store auditoriet på Kristiansand katedralskole Gimle (KKG).

Vant i år som i fjor, men var litt treigere

Han fryktet den gamle sprinteren Rayan, men Jens knep seieren i Trappeløpet.

Fikk et gløtt av teknikk-fremtiden

Hvor kan kunstig intelligens føre oss? Dette var hovedtemaet på endagskonferansen Techpoint Future på Tangen, hvor 200 elever og studenter fikk oppleve hva som er på trappene innen teknikk i vid forstand. Her får du deres inntrykk

Ny podkast: God start, spennende fortsettelse

Så står du der. Klam i hendene. Flakkende i blikket. Første dag på Tangen. Hør Julias og Benjamins rapport fra skolestarten.

Ikke dusj? Ikke mobildekning? At dere gidder!

Cleo og Martine er tatt av vinden. Og begge har lagt sin elsk på en 112 år gammel farkost.   

Celine på stemmefiske

Hun er 17 år og kan ikke delta i høstens kommunevalg. Men Celine Aas fra Tangen og Unge Høyre har de siste ukene deltatt i debatter på en rekke videregående skoler. Se henne i aksjon på Vennesla.

Lang utdanning, kort bukse

Oppsiktsvekkende funn i fersk forskning: Det er en klar sammenheng mellom realfagsutdanning og et ubendig behov for å blotte beina.  

Ja og nei til fraværsgrensa og fritt skolevalg

De møttes til duell foran Tangen-elever. Etterpå oppsummerte Høyres ordførerkandidat Mathias Bernander (H) og varaordførerkandidat Adriana Ruiz (Ap). Svært uenige er de i skolepolitikken.