Ga sengesettet bein å gå på

I mars kjøpte de en haug med brukte stoffer og plagg. Nå kan elevene sprade rundt i selvsydde kreasjoner.

-Dere er blitt Tangenfolk - det er en honnørtittel

-Oppturene og nedturene greier dere å takle, siden dere har fått med gode verdier, sa rektor til avgangselevene i yrkesfag.

Ny podcast: Rett etter at den nye rektoren kom, forsvant alle lærerne

Stein Dillevig er veldig glad i skole. Men han har noen dårlige minner fra sin egen tid som elev.

Godsaker for kommende rørleggere

Rør-i-rør. Sprinkler. Greenpipe. Bluepipe. Leverandører av rørleggerutstyr viser vg1-elever vareutvalget.

Heisan! Kommer det mer snadder?

Fiskene skulle bare suge i seg litt mat. Så havnet de på fotoutstilling.

Endelig sommer!

Når humla suser og havesyken herjer, må en trive skia og flykte til fjells. Bare spør Frode Lindblom.

Ny podcast: Gekki går, Donald består

Snart forlater han murerverkstedet på Tangen og setter kursen for tegneserierommet på Lund.

Joel blir fævenn

Elevrådslederen på Tangen er 17. I en 147 år gammel avis har han fått sommerjobb.

Seieren kunne ha blitt hårfin, men så ble den nærmest en skalpering

Litt kleint, syntes lærerne. Så overlegne var Tangen-elevene i frisørmesterskapet for Agder.

Ny podcast: Ørene logrer til lyden av Stones

Anders har vært på 43 av konsertene deres. Snart blir det fire til.