IT

IT-avdelingen på Tangen vgs drifter skolens it-systemer og tilbyr support til alle organisasjonens brukere.

Drift av 1200 maskiner

It jobber daglig med å holde systemene driftsstabile – med sikkerhet og brukervennlighet for øyet. Elever og lærere som har behov for support kan henvende seg til it-tjenesten i 3. etasje.

I videregående skole har bruken av digitale verktøyer eksplodert og alle elever og lærere ved Tangen vgs har fått utdelt bærbare datamaskiner. It-avdelingen har per i dag ansvar for daglig drift av drøyt 1200 datamaskiner.

Skolens datanettverk er topp moderne med trådløs tilgang over hele bygget og god båndbredde. Skolen har interaktive monitorer i de aller fleste undervisningsrom, og all informasjon formidles gjennom digitale kanaler.

Slik får du kontakt med IT-avdelingen

IT sitt mål er at velfungerende løsninger og gode supportrutiner bidrar til å styrke opplæringen i alle fag, og til at elevene utvikler en trygg og god digital kompetanse.

• Kontoret i 1. etasje er åpent kl. 07.30-15.30

Jonas Bøhn