Informasjon og beredskap

Dersom det oppstår smitte på skolen, vil de det angår bli varslet direkte og bedt om å følge gjeldende retningslinjer for testing og karantene. 

7.september

Kristiansand kommune innfører nytt testregime fra og med 7.september
Les saken her: Nytt testregime

 

28.august:

Informasjon om nye karantenerutiner

Alle som ikke er vaksinert (ikke beskyttet)?
Dersom du ikke er vaksinert (ikke beskyttet) må du i karantene. Karantenen varer i 10 døgn, men du kan teste deg ut etter 7 døgn. Her er de fleste elevene på 16 og 17 år.

Fullvaksinert eller gjennomgått covid-19 de siste seks månedene
Dersom du er fullvaksinert eller har hatt covid-19 de siste seks månedene, trenger du ikke gå i smittekarantene etter nærkontakt med en smittet person.

Èn vaksinedose for mellom 3 og 15 uker siden
Har du bare fått første vaksinedose for mellom 3 og 15 uker siden, trenger du ikke gå i smittekarantene, dersom du tester deg mellom 3 og 7 døgn etter nærkontakten med en smittet person. Du må ikke være i karantene frem til du tester deg. Hvis du tester positivt på koronatest, må du i isolasjon.

 

26.august: 

16.- og 17.-åringer får tilbud om vaksine

Kristiansand kommune tilbyr vaksine til Tangen sine 16- og 17-åringer (født i 2004 og 2005) fredag 3.september. Vaksinasjonen gjennomføres på Sørlandssenteret. Det vil bli organisert busstransport fra skolen til Sørlandssenteret klassevis den dagen etter egen plan som elevene vil gjøres kjent med. 

Elever som på vaksinasjonsdagen ikke har fylt 16 år må ha samtykke fra foresatte hvis de skal vaksineres. Elever dette angår får skjema for samtykke hjem. Skjema for samtykke (PDF, 88 kB) til vaksine må medbringes ferdig underskrevet til vaksinasjonskontoret. 

Alle elever må ha med pass/ ID-kort med bilde for å kunne få vaksine.

Dette er et tilbud til elever som vi håper og tror både elever og foresatte setter pris på.
Vaksinering er frivillig og gratis.

Kristiansand kommune - Vaksinering av 16- og 17-åringer

15.august:

Skolen er pr d.d. på: Grønt nivå
Bilde er hentet fra FHI   


Skolen følger de anbefalinger som kommer fra fylkeskommunen, kommunen og Folkehelseinstituttet (FHI) 

Til toppen