Skolehelsetjenesten på Tangen vgs - hjelper deg hvis du sliter

DE HJELPER DEG: Helsesykepleierne Ingunn Midtdal Abildgaard (t.v.I og Berit Sandal Djupvik er ansatt i kommunen, men har kontor på Tangen vgs. Noen ganger har de stand på skolen.  - Klikk for stort bildeDE HJELPER DEG: Helsesykepleierne Ingunn Midtdal Abildgaard (t.v.I og Berit Sandal Djupvik er ansatt i kommunen, men har kontor på Tangen vgs. Noen ganger har de stand på skolen. Inge T. Dalen/Tangen vgs På Tangen vgs har vi helsesykepleiere - tidligere kjent som helsesøster - som hjelper deg som er stresset, bekymret, urolig ... Samtale, råd og veiledning kan gjøre godt.

NB: For deg som går på skolen under koronoa-situasjonen: 

Ønsker du en samtale med helsesykepleier?

Bestill samtale med helsesykepleier på skolen på sms, eller ring 957 96 524 eller 480 42 432.

Kontor i sjette etasje

Helsesykepleierne (tidligere kalt helsesøster) har kontor i sjette etasje på Tangen videregående skole. Du er velkommen til å ta kontakt før bekymringen eller uroen din blir for stor. Send gjerne en sms for å bestille time, eller kom innom i pausene eller i midttimen. 

Slik får du kontakt med helsesykepleierne

Her har du telefonnumrene til helsesykepleierne og oversikt over når du kan treffe dem inne på kontoret i sjette etasje på Tangen vgs: 

Klikk for stort bildeIngunn Midtdal Abildgaard
Tlf.: 957 96 524

På kontoret:
Mandag 08-15 (annenhver)
Tirsdag 08-15
Onsdag 12-15
Torsdag 08-15
Fredag 08-15

Klikk for stort bildeBerit Sandal Djupvik
Tlf.: 480 42 432

På kontoret: 
Mandag 09-15
Tirsdag 09-15
Onsdag 09-15
Torsdag 09-15

Dette gjør helsesykepleierne på Tangen vgs

Oppgaven til helsetjenesten på Tangen videregående skole er å drive helsefremmende og forebyggende arbeid i skolen. Fokuset er på fysisk, psykisk og seksuell helse.

Skolehelsetjenesten ønsker å medvirke til at ungdommene aktivt er med på å påvirke eget liv, slik at den enkelte skal oppleve god helse/trivsel og bli mest mulig tilfreds.

Dette gjøres gjennom opplysningsvirksomhet og veiledning, individuelt eller i grupper. En viktig del av arbeidet er å være til stede for den enkelte elev når de tar kontakt for samtale, råd og veiledning.

Helsetjenesten samarbeider med ulike instanser og deltar i noen av skolens møter. Skolehelsetjenesten på Tangen vgs har selvsagt taushetsplikt. 

Til toppen