Rådgiverne på Tangen vgs - vi hjelper deg faglig og sosialt

Rådgiverne på Tangen videregående skole hjelper elever med personlige, sosiale og faglige utfordringer Hos rådgiverne får du også hjelp med videre valg av skole og yrke.

Rådgiverne på Tangen vgs veileder og støtter elevene i skolehverdagen.

Godt samarbeid med mange

Rådgiverne på Tangen vgs samarbeider tett med avdelingsledere, kontaktlærere og faglærere, pluss forebyggere, helsesykepleiere og NAV i skole internt på skolen.

Rådgiverne har også kontakt med foresatte i konkrete saker, og med eksterne aktører der dette er aktuelt.

Hjelp ved mobbing og konflikter

Ved personlige, sosiale og faglige vansker kan rådgiverne gi sosialpedagogisk hjelp og veiledning. Dette kan gjelde mobbing, ulike konflikter og andre typer vansker. Alle rådgivere har taushetsplikt.

Elever på hvert programområde har sin egen rådgiver å forholde seg til når det gjelder sosialpedagogiske spørsmål og utdannings- og yrkesveiledning.

Karriereveiledning og skolesøking

Rådgiverne gir karriereveiledning i forhold til både videre skole- og yrkesvalg, bruk av interessetester og videre innsøking til ulike skoler, høyskoler og universitet.

Kontakt rådgiverne på Tangen vgs

Rådgivningstjenesten er samlet i 6. etasje på Tangen vgs. Elevene kan ta direkte kontakt eller gjøre avtaler på forhånd.

Klikk for stort bildeMerete Bryn Bruskeland
Bygg- og anleggsteknikk vg1,
Oppfølgingstjenesten
Tlf.: 452 86 548