Det er alltid behov for dyktige fagfolk.

På restaurant- og matfag har du muligheten til å snuse på hele 12 yrker før du bestemmer deg hva du vil satse på.

GrytelekGjennom de to årene på Restaurant- og matfag får du anledning til å fordype deg i det du synes virker mest interessante. Den praktiske delen av opplæringen får du på skolen og gjennom utplassering i bedrifter.

Når du skal søke om læreplass, er det viktig å vite at arbeidsgiver er minst like opptatt av punktlighet, lavt fravær og at du er til å stole på – som av gode karakterer.

Utdanningen åpner dørene for mange yrker og karriereveier. Utdanningsprogrammet er svært fleksibelt, og noe av det mest matnyttige du kan tenke deg. Det er verdt å merke seg at i flere av delfagene avholdes det prestisjefylte konkurranser både i inn- og utland.

av Møller, Marlén Nygård, publisert 26. april 2013 | Skriv ut siden