IT

IT-tjenesten drifter skolens IT-systemer og tilbyr support til alle organisasjonens brukere. Vi jobber daglig med å holde systemene driftsstabile – med sikkerhet og brukervennlighet for øye. Elever og lærere som har behov for support kan henvende seg til vårt kontor i 3. etasje.

I videregående skole har bruken av digitale verktøy eksplodert og alle elever og lærere ved Tangen vgs har fått utdelt bærbare datamaskiner. IT-tjenester har per i dag ansvar for daglig drift av drøyt 1000 datamaskiner. Skolens datanettverk er topp moderne med trådløs tilgang over hele bygget og god båndbredde. Skolen har interaktive tavler i de aller fleste undervisningsrom og all informasjon formidles gjennom digitale kanaler.

Vårt mål er at velfungerende IT-løsninger og gode supportrutiner bidrar til å styrke opplæringen i alle fag – samt bidrar til at elevene utvikler en trygg og god digital kompetanse.

Våre åpningstider er: kl 07.30-15.30
E-post: tan_ansatte-ikt@vaf.no