Hvor er din ungdom i kveld?
Er dere våkne for å ta i mot dem?
Er dagens ungdomskultur på feil kurs?
Hva er dagens holdninger blant ungdom og unge voksne til rusmidler?

Innehar DU nok kunnskap omkring rusmidler til å kunne se de tidlige faresignalene på bruk av narkotika?

Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) avdeling Agder inviterer til folkemøte i Kristiansand i Hovedsalen på Q42 onsdag 20.november fra kl. 18:30 - 21:00.

Målgruppen for folkemøtet er alle som har befatning med barn og unge voksne. Mammaer, pappaer, besteforeldre, tanter og onkler - og ungdom er selvfølgelig hjertelig velkommen. Arrangementet er gratis, og det er begrenset med plasser.

Program:
- Velkommen v/ Torbjørn Trommestad (NNPF)
- Situasjonen i ungdomsmiljøet i Midtre Agder slik politiet ser den v/politiinspektør og driftsenhetsleder Ole Hortemo.
- "Bry Deg"-foredrag v/Torbjørn Trommestad (NNPF)
- "Tør du?"-foredrag v/Mona og Arne Bratland.

BRY DEG - Si nei til narkotika
Faktainformasjon om den generelle narkotikasituasjonen, med stort fokus på voksne og foreldres mulighet for deltakelse i forebygging - og ikke minst nettverksbygging blant foreldre.

TØR DU?
Et rørende foredrag av Mona og Arne Bratland som mistet sin sønn i en overdose MDMA i 2017. De har en unik og meget sterk historie å fortelle, samt at de har tilegnet seg kunnskap om forskjellige illegale stoffer som de formidler på en treffende måte uten å bruke ”pekefinger”.

Vi i Norsk narkotikapolitiforening er sterkt bekymret over den negative utviklingen i rustrendene blant barn, ungdom og unge voksne. Vi uttrykker også bekymring over det som foregår i en del av ungdomsmiljøet og vil derfor at vi sammen skal legge grunnlaget for å skape trygge og gode oppvekstvilkår for barn og unge. Bli med på Folkemøte i Kristiansand, og bruk muligheten til å få kunnskap om et aktuelt tema.

Påmelding:
Arrangementet er GRATIS, og vi håper så mange som mulig har anledning til å komme. Billetter vil bli gjort tilgjengelig gjennom Q42 sitt eget bookingsystem ila uke 45. Grunnet begrenset antall plasser praktiseres "Førstemann til mølla".

Arrangementet på Facebook:
Folkemøte i Kristiansand