Oppmøte kl 08.30 i oppsatt klasserom oversikt henger ved servicetorget.

For å gjennomføre eksamen anbefaler vi at du bruker din skole-PC. Det er også tillatt å bruke MAC eller andre private pc ’er til gjennomføring av eksamen dersom de tilfredsstiller nødvendige krav til programvare. Vi presiserer at alle former for oversettelse programvarer ikke er tillatt.

I god tid før eksamen må du sørge for å ha et skriveprogram som Word/LibreOffice/OpenOffice på maskinen. Annen programvare som er påkrevd for den gitte eksamenen skal også være testet og installert på maskinen. IT-Avdelingen er behjelpelig med å løse dette i god tid før eksamen.

Sjekk maskinen nøye for feil eller mangler. Elever må ha med seg PC, lader til PC og nødvendig utstyr som kalkulator, linjal, skrivesaker m.m. Skolen garanterer ikke utlån da vi har et begrenset utvalg av utlånsutstyr.
NB! Start maskinen på nytt før eksamensdagen for oppdateringer o.l.

Eksamen.vaf.no

Bruk litt tid på å bli kjent med «eksamen.vaf.no». Her står det mye nyttig informasjon som du får bruk for under eksamen.
Her ligger også lenker til tillatte hjelpemidler.

Hva hvis jeg er syk på eksamen?

• Ring umiddelbart til skolen og gi beskjed på telefon 38 17 76 00.
  • Legeerklæring må ordnes samme dag, leveres til skolen snarest mulig.

Hva hvis jeg er for sen til eksamen?

• Kommer du etter klokken 08.30, må du melde deg i Servicetorget og avvente om du får lov til å gjennomføre eksamen.

av Møller, Marlén Nygård, publisert 11. juni 2013 | Skriv ut siden