Storefri er kommet og kantina er stappfull av musikkinteressert ungdom. Det er duket for musikkquiz. Folk samles i grupper på 5 rundt bordene, klare med penn og papir. Ungdommene er lett urolige og spenningen stiger i lokalet, da første sangen startet ble alle helt stille, og konsentrasjonen satt inn.

Quiz-vert Trond Sjåstad ledet konkurransen med stø hånd, men fikk underveis en tydelig korreks på litt høyt tempo av ambisiøse deltakere.

19 sanger ble spilt, og det var både nye og gamle sanger, med alt fra rock til pop. Her skal man ha varierte musikalske referanser for å henge med i toppen. Fra sidelinjen kunne vi observere stort engasjement under en aktivitet elevene satt stor pris på. 

Totalt var det 32 lag som stilte - vinnerteamet ble PIGAN i 3STB

av Møller, Marlén Nygård, publisert 27. september 2013 | Skriv ut siden