Velkommen til Åpen dag (Åpen skole) på Tangen videregående skole torsdag 24. januar 2019, klokka 17-20.

DERFOR SKAL DU VELGE TANGEN VGS: Går du i niende eller tiende klasse og snart skal velge hvilken videregående skole du vil gå på? Har du barn som skal velge den riktige veien videre? Eller er du bare nysgjerrig på den flotte skolen vår?

Velkommen til Tangen videregående torsdag 24. januar. Da åpner vi dørene for deg, så du kan finne ut hvorfor Tangen videregående skole er det riktige valget for deg.

Vi hjelper deg så gjerne med valget. Spør alt du vil om Medier og kommunikasjon, Restaurant- og matfag, Studiespesialisering, Bygg- og anleggsteknikk, Kunst, design og arkitektur og Design og håndverk.

av Dalen, Inge T, publisert 17. januar 2019 | Skriv ut siden