God nyhet: I år vinner garantert et av elevlagene fotballturneringen på Tangen videregående skole

AQUARAMA/TANGEN VIDEREGÅENDE SKOLE: - Vi dropper lærerlag i år. 17 lag gir et lit vanskeligere turneringsoppsett, orienterer Kjetil Karlsen.

Han er lærer og koordinator for trivselsaktivitetene for elevene på Tangen vgs. Det betyr at han blant annet arrangerer intern fotballturnering på Tangen hvert år.

Les Tangen-artikkelen: «Det skjer alltid noe på Tangen vgs», om alt du kan være med på på favorittskolen din

I år har 16 klasser på Tangen meldt seg på fotballturneringen. Årets turnering ble sparket i gang i Aquarama fredag 16. september 2016.  

Se actionbilder fra den første kampen i fotballturneringen 2016 på Tangen vgs – i bildekarusellen nederst

Ville stille med to lærerlag

Kjetil varslet elevene på forhånd: De måtte legge inn ekstra gir, skulle de hamle opp med lærerlaget og få revansje. Lærerne vant hele turneringen i fjor.

Les Tangen-artikkel om fotballturneringen og Kjetils Karlsens provoserende kommentar

Vi kan avsløre at Kjetil til og med var i gang med å stable på beina to lærerlag! Hensikten var angivelig å motivere elevene enda sterkere …

Les Tangen-artikkel: Knivingen mellom elevene og lærerne er en greie i innebandyturneringen også

Vurderer lærer-elever likevel

Nå slipper de spillende elevene altså å forholde seg til seierssugne lærere. Kjetil Karlsen fant ut at 17 eller 18 lag ville skape for mye tust for gangen i turneringen. 16 lag gir derimot fire perfekte puljer.

Kampene i fotballturneringen spilles i midttimer i ukene framover. Det dreier seg om five-a-side i 11 minutter lange kamper i Aquarama.

Men Kjetil Karlsen kan avsløre det allerede nå: Lærerne har ikke gitt helt avkall på en søt seier over elevene. Kjetil vurderer en «ekstrafinale», med lærerlaget mot laget som vinner finalen. Men denne bonuskampen skal altså spilles utenfor selve turneringen. 

av Dalen, Inge T, publisert 16. september 2016 | Skriv ut siden