IMG 0620

Sander Skogstad (t.v.) og Tobias Lundh er gira på Medier og kommunikasjon på Tangen videregående skole. I bakgrunnen Jo Erlend Thunberg, avdelingsleder på MK

Sander Skogstad (t.v.) og Tobias Lundh finner seg selv på bildene fra Åpen dag 2016 på Tangen videregående skole. Gjør du?

Les også her hva ungdommer på Tangen-besøk tenker om fremtiden sin.

Var du en av de hyggelige gjestene våre på åpen dag på Tangen videregående skole torsdag 28. januar 2016? Eller en av de travle Tangen-folka som tok hjertelig imot? Da bør du se gjennom alle bildene i serien nederst på siden. Sjansen er stor for å finne deg selv eller noen du kjenner.   

Var du ikke på Åpen dag, sier du? Da ser du på bildene for å finne ut hva du gikk glipp av.

Tusen takk alle sammen for at dere gjorde det til en veldig vellykket Åpen dag med masse, masse folk på besøk hos oss.

 

Har Medier og kommunikasjon som favoritt

Vi har snakket med flere av ungdommene som ville snuse på det gode Tangen-liv, og som syntes det fristet.

En av dem er Tobias Lundh (15) fra Søgne. Han begrunner besøket på Åpen dag slik:

- Jeg hadde lyst til å se hvordan fagene er, spesielt Medier og kommunikasjon. Det var det jeg kom hit for. Det nye opplegget for Medier og kommunikasjon ser veldig spennende ut. Jeg synes det er veldig gøy å lage videoer og redigere. Jeg vil gjerne gjøre en jobb med dato eller noe, men kommunikasjon er jo noe du får bruk for i alle jobber i fremtiden, mener Tobias.

Han synes Tangen er en veldig stilig skole innvendig også. Tobias var på Åpen dag sammen med sammen med Sander Skogstad (14):

- Jeg hadde lyst til å se hva Medier og kommunikasjon innebærer. Jeg har veldig lyst til å gå på MK. Det er veldig greit å lære mer om bruk av sosiale medier og sånn. Jeg har lyst til å jobbe med video, bilderedigering og musikk i fremtiden, sier Sander.

 

Populære smaksprøver på Restaurant- og matfag

Vi treffer Marie Jamvold Fredriksen (14) fra Randesund på rundtur på Restaurant- og matfag, men hun har litt andre planer:

- Jeg har ei venninne som har sagt mye bra om skolen og ville jeg skulle sjekke ut Tangen. Jeg har også hørt mye bra om Tangen fra andre, så jeg ville sjekke ut hva skolen hadde å tilby av utdanningsprogrammer. Planen min er å gå på Politihøyskolen og bli politi, forteller Marie.

Daniel Borøy (14) fra Søgne vurderer Restaurant- og matfag:

- Pappa og jeg er her for å se på skolen og de forskjellige linjene, og se hvordan dere har det her. Skolen er stor og fin. Jeg tenker på noe innen elektronikk eller matfag. Det så veldig bra ut på omvisningen. Og de hadde veldig mye gode smaksprøver, sier Daniel.

 

Har hørt at Tangen er veldig bra

Vi treffer også tre unge jenter som insisterer på å stile opp på bilde sammen. Elaf Saeid (14) fra Kristiansand er først ut:

-Jeg er her i kveld fordi jeg har hørt at denne skolen er veldig bra. Jeg synes det er en fin skole. Design og håndverk kunne jeg tenkt meg, men jeg tenker på det ennå.

Reham Samir (16) fra Kristiansand:

-Tangen er en veldig fin skole. Jeg har lyst til å gå studiespesialisering, og jeg er veldig glad i matte.

Keyla Camila (15) fra Kristiansand sier:

-Jeg er på Åpen dag fordi deg har hørt mye bra om denne skolen, så jeg ville se selv hvordan den er. Den er veldig flott. Jeg har tenkt på helse og oppvekst, men jeg er litt usikker. Eller være her på Tangen på Restaurant- og matfag.

Vi håper virkelig å se mange av dere igjen som elever på Tangen videregående skole igjen til høsten eller neste høst. Imens må dere ikke nøle med å gå inn på facebook.com/tangenvgs for å like Facebook-siden, og følge med på nyhetene fra skolen der det alltid skjer noe.

av Dalen, Inge T, publisert 29. januar 2016 | Skriv ut siden